Teodora Popov

Tokom internship-a u CC bila sam na poziciji market developer-a. Trenutno radim u američkoj kompaniji ICROM kao dispatcher. Iako se ove dve pozicije razlikuju, obe podrazumevaju puno pregovaranja, vođenje računa o detaljima, praćenje, negovanje i unapređenje odnosa sa klijentima, ali i suočavanja sa stresnim situacijama. Iskustvom stečenim na praksi mogla sam otvorenije i opuštenije da pristupim kako postojećim klijentima, tako i potencijalnim. Zahvaljujući mom mentoru naucila sam kako da mogucnost pretvorim u stvarnost-sto je dobro u svakom poslu, a ne samo u prodaji. Na praksi sam zaista radila sve što je i moj mentor radio, i sve što sam naučila na praksi cak i danas primenjujem. Summership je za mene bilo jedno nezaboravno iskustvo kojeg se uvek rado secam i koje je znacajno doprinelo mom razvoju u karijeri.

Ana Teodorović - Održivi razvoj
Definitivno najoriginalnije leto koje sam do sad provela. Prihvaćeni smo kao deo CC HBC porodice od prvog dana sto ovu praksu čini jedinstvenim iskustvom koje bih preporucila svakom mladom studentu.
Pročitaj više
Milica Todorović - PAC
Na Coke Summership sam se prijavila ni ne sluteći koliko ću toga dobiti od ovog novog iskustva.
Pročitaj više
Jelena Rendulić
Nakon #CokeSummership programa ostalo je pregršt uspomena i korisnih iskustava. Imala sam priliku da vidim kako jedan veliki sistem funkcioniše.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!