Marijana Đorđević
Ako bih rekla da je Coke Summership iskustvo do te mere dragoceno, da ga mogu smatrati jednim od najvećih podsticaja u karijeri, ne bih nimalo preterala. Najkorisnije mi je stečeno praktično znanje, a najdragocenije - novi ljudi koje sam upoznala. U toku prakse sam bila u prodaji na terenu, gde sam i sada na programu Rise Management Trainee. Dobila sam priliku da se praktično upoznam sa tehnikama prodaje, kao i da negujem međusektorsku kolegijalnost i na taj način još bolje uđem u poslovnu strukturu kompanije Coca-Cola HBC Srbija. Coke Summership je definitivno najbolje okruženje za razvoj profesionalnih sposobnosti, i sto je najvažnije, vaše ideje su uvek dobrodošle.

Mentor:
,,Marijana je od samog starta prakse pokazala izuzetnu želju za radom i učenjem. Oduševljeno je prihvatila projekat, i radila na njemu vrlo posvećeno. Na kraju perioda koji je provela na praksi dala je veoma bitne i korisne komentare i predloge za unapređenje svakodnevnih procesa. Veoma sam srećan što se posle Coke Summership programa pridružila kompaniji kao učesnik programa RISE Management Trainee.”


Ana Teodorović - Održivi razvoj
Definitivno najoriginalnije leto koje sam do sad provela. Prihvaćeni smo kao deo CC HBC porodice od prvog dana sto ovu praksu čini jedinstvenim iskustvom koje bih preporucila svakom mladom studentu.
Pročitaj više
Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više
Emilija Mamuzić
Od samog početka Summership-a bila sam prijatno iznenađena atmosferom koja vlada među zaposlenima jer su svi uvek spremni na saradnju i zajedničko rešavanje problema. Radno okruženje je veoma inspirativno...
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!