Marijana Đorđević
Ako bih rekla da je Coke Summership iskustvo do te mere dragoceno, da ga mogu smatrati jednim od najvećih podsticaja u karijeri, ne bih nimalo preterala. Najkorisnije mi je stečeno praktično znanje, a najdragocenije - novi ljudi koje sam upoznala. U toku prakse sam bila u prodaji na terenu, gde sam i sada na programu Rise Management Trainee. Dobila sam priliku da se praktično upoznam sa tehnikama prodaje, kao i da negujem međusektorsku kolegijalnost i na taj način još bolje uđem u poslovnu strukturu kompanije Coca-Cola HBC Srbija. Coke Summership je definitivno najbolje okruženje za razvoj profesionalnih sposobnosti, i sto je najvažnije, vaše ideje su uvek dobrodošle.

Mentor:
,,Marijana je od samog starta prakse pokazala izuzetnu želju za radom i učenjem. Oduševljeno je prihvatila projekat, i radila na njemu vrlo posvećeno. Na kraju perioda koji je provela na praksi dala je veoma bitne i korisne komentare i predloge za unapređenje svakodnevnih procesa. Veoma sam srećan što se posle Coke Summership programa pridružila kompaniji kao učesnik programa RISE Management Trainee.”


Marija Jovanović
Tokom šest nedelja na Coke Summership programu bila sam deo Marketing tima i to je bilo odlično iskustvo gde sam se po prvi put susrela sa pravim biznis projektom.
Pročitaj više
Anastasija Stojković
Tokom Coke Summership programa bila sam deo tima koji se bavi razvojem kanala prodaje. Imala sam tu čast i zadovoljstvo da sarađujem i učim od talentovanih ljudi, željnih da pruže podršku i podele svoje znanje u svakom trenutku....
Pročitaj više
Emilija Manojlović - Marketing
Coke Summership je bilo jedno sjajno iskustvo koje mi je donelo poznanstvo sa mnogo ljudi
različitih interesovanja, ali i mnoga znanja koje sam kasnije...
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!