Marijana Đorđević
Ako bih rekla da je Coke Summership iskustvo do te mere dragoceno, da ga mogu smatrati jednim od najvećih podsticaja u karijeri, ne bih nimalo preterala. Najkorisnije mi je stečeno praktično znanje, a najdragocenije - novi ljudi koje sam upoznala. U toku prakse sam bila u prodaji na terenu, gde sam i sada na programu Rise Management Trainee. Dobila sam priliku da se praktično upoznam sa tehnikama prodaje, kao i da negujem međusektorsku kolegijalnost i na taj način još bolje uđem u poslovnu strukturu kompanije Coca-Cola HBC Srbija. Coke Summership je definitivno najbolje okruženje za razvoj profesionalnih sposobnosti, i sto je najvažnije, vaše ideje su uvek dobrodošle.

Mentor:
,,Marijana je od samog starta prakse pokazala izuzetnu želju za radom i učenjem. Oduševljeno je prihvatila projekat, i radila na njemu vrlo posvećeno. Na kraju perioda koji je provela na praksi dala je veoma bitne i korisne komentare i predloge za unapređenje svakodnevnih procesa. Veoma sam srećan što se posle Coke Summership programa pridružila kompaniji kao učesnik programa RISE Management Trainee.”


Dušan Vujičić - Prodaja
Coke Summership za mene predstavlja nezaboravno iskustvo i sjajnu priliku za početak karijere.
Tokom mesec dana, u našem slučaju online prakse, imao sam priliku da...
Pročitaj više
Jovana Milošević - Marketing
Iako je Coke Summership 2020 bio u potpunosti organizovan online, za mene je bio
nezaboravno iskustvo i veoma značajan korak za moju karijeru.
Pročitaj više
Stefan Nikolić – Vlasinka Plant
Tokom Coke Summership programa imao sam priliku da budem deo tima i steknem nova znanja, veštine i iskustva. Naučio sam kako jedna velika multinacionalna kompanija funkcioniše.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!