Daniel Septeu
Ovog leta sam imao posebno zadovoljstvo da kao praktikant dobijem uvid u poslovanje kompanije koja je lider na tržištu. Kada vam takva kompanija pruži šansu i otvori svoja vrata, na vama je koliko toga želite da naučite. Proveo sam šest nedelja u sektoru za Logistiku i servis kupaca, gde sam svakodevno učio ponešto novo i aktivno unapređivao već postojeća znanja. Trudio sam se da ostvarim što više kontakata, da svoj projekat odradim profesionalno i da se kroz svoj rad predstavim kao potencijalni budući zaposleni u kompaniji. Ubrzo nakon prakse dobio sam poziv da se priključim odeljenju Planiranja u sklopu Lanca snabdevanja, sektor Logistika, što sam sa zadovoljstvom prihvatio i sada sam član jednog fenomenalnog tima u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija. 

Kao svoje najpozitivnije iskustvo istakao bih ljude. Bilo mi je fascinantno kako je Coca-Cola HBC Srbija uspela da sklopi grupu od tridesetak praktikanata koji dolaze sa različitih fakulteta i sa različitih strana ali su se već nakon par dana saradnje tako uklopili da je delovalo kao da se već dugo znamo. Isto takvo iskustvo sam imao i sa zaposlenima u kompaniji, gde sam svakodnevno sretao ljude koji su motivisani da urade nešto više nego prethodnog dana i koji su uvek tu da pomognu i odgovore na pitanja koja sam imao.

Mentor:
,,Daniel je sve vreme pokazivao proaktivnost, otvorenost u komunikaciji i saradnji, kako sa kolegama u sektoru u kojem je bio na praksi, tako i sa ostalim kolegama iz drugih sektora. Zainteresovanost na sto širi pogled na biznis, izražen timski rad kao i takmičarski duh opisuju Daniela. Čitav tim je presrećan što je Daniel postao njegov član i želimo mu uspeh! ‘’


Ana Teodorović - Održivi razvoj
Definitivno najoriginalnije leto koje sam do sad provela. Prihvaćeni smo kao deo CC HBC porodice od prvog dana sto ovu praksu čini jedinstvenim iskustvom koje bih preporucila svakom mladom studentu.
Pročitaj više
Miloš Radaković
Na #CokeSummership praksi bio sam deo sjajne ekipe mladih ljudi i imao sam priliku da na celovit način upoznam poslovanje kompanije.
Pročitaj više
Teodora Petković – Premium Spirits
Tokom prakse sam imala priliku da se neposredno upoznam sa radom jedne velike kompanije,
kao deo harizmatične ekipe Summership-ovaca.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!