Daniel Septeu
Ovog leta sam imao posebno zadovoljstvo da kao praktikant dobijem uvid u poslovanje kompanije koja je lider na tržištu. Kada vam takva kompanija pruži šansu i otvori svoja vrata, na vama je koliko toga želite da naučite. Proveo sam šest nedelja u sektoru za Logistiku i servis kupaca, gde sam svakodevno učio ponešto novo i aktivno unapređivao već postojeća znanja. Trudio sam se da ostvarim što više kontakata, da svoj projekat odradim profesionalno i da se kroz svoj rad predstavim kao potencijalni budući zaposleni u kompaniji. Ubrzo nakon prakse dobio sam poziv da se priključim odeljenju Planiranja u sklopu Lanca snabdevanja, sektor Logistika, što sam sa zadovoljstvom prihvatio i sada sam član jednog fenomenalnog tima u kompaniji Coca-Cola HBC Srbija. 

Kao svoje najpozitivnije iskustvo istakao bih ljude. Bilo mi je fascinantno kako je Coca-Cola HBC Srbija uspela da sklopi grupu od tridesetak praktikanata koji dolaze sa različitih fakulteta i sa različitih strana ali su se već nakon par dana saradnje tako uklopili da je delovalo kao da se već dugo znamo. Isto takvo iskustvo sam imao i sa zaposlenima u kompaniji, gde sam svakodnevno sretao ljude koji su motivisani da urade nešto više nego prethodnog dana i koji su uvek tu da pomognu i odgovore na pitanja koja sam imao.

Mentor:
,,Daniel je sve vreme pokazivao proaktivnost, otvorenost u komunikaciji i saradnji, kako sa kolegama u sektoru u kojem je bio na praksi, tako i sa ostalim kolegama iz drugih sektora. Zainteresovanost na sto širi pogled na biznis, izražen timski rad kao i takmičarski duh opisuju Daniela. Čitav tim je presrećan što je Daniel postao njegov član i želimo mu uspeh! ‘’


Jovana Milošević - Marketing
Iako je Coke Summership 2020 bio u potpunosti organizovan online, za mene je bio
nezaboravno iskustvo i veoma značajan korak za moju karijeru.
Pročitaj više
Marija Jovanović
Tokom šest nedelja na Coke Summership programu bila sam deo Marketing tima i to je bilo odlično iskustvo gde sam se po prvi put susrela sa pravim biznis projektom.
Pročitaj više
Dušan Vujičić - Prodaja
Coke Summership za mene predstavlja nezaboravno iskustvo i sjajnu priliku za početak karijere.
Tokom mesec dana, u našem slučaju online prakse, imao sam priliku da...
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!