Anastasija Stojković
Tokom Coke Summership programa bila sam deo tima koji se bavi razvojem kanala prodaje. Imala sam tu čast i zadovoljstvo da sarađujem i učim od talentovanih ljudi, željnih da pruže podršku i podele svoje znanje u svakom trenutku. Okružena sjajnim timom u dinamičnoj i pozitivnoj atmosferi, tokom rada na stvarnom projektu sam dobila praktično znanje i nove veštine, neophodne svim mladim ljudima za uspešni razvoj karijere. 
Nakon prakse pružena mi je prilika da budem deo Coca-Cola HBC Srbija tima, u mom polju interesovanja, u sektoru Marketinga.

Mentor:
,Anastasija je od početka pokazala proaktivan i kreativan pristup radu. Brzim adaptiranjem i savladavanjem procesa postala je deo tima, a kao lider svog projekta je donela novi pristup i kreirala rešenje koje je značajno unapredilo proces i isporuku marketing materijala. Demonstrirala je visok nivo posvećenosti i razumevanja potreba biznisa pa je nakon uspešno završene prakse (zbog čega sam ja neizmerno srećan), dobila priliku da karijeru nastavi u našoj kompaniji.”

Ana Teodorović - Održivi razvoj
Definitivno najoriginalnije leto koje sam do sad provela. Prihvaćeni smo kao deo CC HBC porodice od prvog dana sto ovu praksu čini jedinstvenim iskustvom koje bih preporucila svakom mladom studentu.
Pročitaj više
Iva Barbulović
Prijavila sam se za Coke Summership da bih stekla prvo radno iskustvo u sektoru proizvodnje, a osim radnog iskustva dobila sam novu perspektivu i mnogobrojna poznanstva. Praksa u Coca-Cola HBC kompaniji pomogla...
Pročitaj više
Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!