Milica Todorović - PAC
Na Coke Summership sam se prijavila ni ne sluteći koliko ću toga dobiti od ovog novog iskustva. 

Šest nedelja sam provela u PAC sektoru, gde sam uz pomoć sjajne mentorke stekla znanje itekako primenjivo u svojoj struci. Uz pomoć zaposlenih u kompaniji naučila sam kako jedna multinacionalna kompanija funkcioniše i imala priliku da i sama budem deo toga, upoznala sam sjajne ljude i leto završila sa mnogo nezaboravnih uspomena. Atmosfera na praksi je uvek inspirativna I svi su zaista uvek spremni na zajednički rad I zajedničko rešavanje svih izazova sa kojima smo se susretali tokom Coke Summership-a.  

Coke Summership je možda najbolja prilika za sve mlade ljude da steknu nova iskustva, znanja, upoznaju ambiciozne ljude i pre svega se zabave i dožive jedno nezaboravno leto!

Iva Barbulović
Prijavila sam se za Coke Summership da bih stekla prvo radno iskustvo u sektoru proizvodnje, a osim radnog iskustva dobila sam novu perspektivu i mnogobrojna poznanstva. Praksa u Coca-Cola HBC kompaniji pomogla...
Pročitaj više
Marijana Đorđević
Ako bih rekla da je Coke Summership iskustvo do te mere dragoceno, da ga mogu smatrati jednim od najvećih podsticaja u karijeri, ne bih nimalo preterala. Najkorisnije mi je stečeno praktično znanje, a najdragocenije...
Pročitaj više
Jelena Rendulić
Nakon #CokeSummership programa ostalo je pregršt uspomena i korisnih iskustava. Imala sam priliku da vidim kako jedan veliki sistem funkcioniše.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!