Milica Todorović - PAC
Na Coke Summership sam se prijavila ni ne sluteći koliko ću toga dobiti od ovog novog iskustva. 

Šest nedelja sam provela u PAC sektoru, gde sam uz pomoć sjajne mentorke stekla znanje itekako primenjivo u svojoj struci. Uz pomoć zaposlenih u kompaniji naučila sam kako jedna multinacionalna kompanija funkcioniše i imala priliku da i sama budem deo toga, upoznala sam sjajne ljude i leto završila sa mnogo nezaboravnih uspomena. Atmosfera na praksi je uvek inspirativna I svi su zaista uvek spremni na zajednički rad I zajedničko rešavanje svih izazova sa kojima smo se susretali tokom Coke Summership-a.  

Coke Summership je možda najbolja prilika za sve mlade ljude da steknu nova iskustva, znanja, upoznaju ambiciozne ljude i pre svega se zabave i dožive jedno nezaboravno leto!

Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više
Teodora Petković – Premium Spirits
Tokom prakse sam imala priliku da se neposredno upoznam sa radom jedne velike kompanije,
kao deo harizmatične ekipe Summership-ovaca.
Pročitaj više
Iva Barbulović
Prijavila sam se za Coke Summership da bih stekla prvo radno iskustvo u sektoru proizvodnje, a osim radnog iskustva dobila sam novu perspektivu i mnogobrojna poznanstva. Praksa u Coca-Cola HBC kompaniji pomogla...
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!