Emilija Mamuzić
Od samog početka Summership-a bila sam prijatno iznenađena atmosferom koja vlada među zaposlenima jer su svi uvek spremni na saradnju i zajedničko rešavanje problema. Radno okruženje je veoma inspirativno, omogućava ti da svakodnevno savladaš nove stvari i izađeš iz komforne zone. Na kraju Coke Summership programa, dobila sam priliku da ostanem u Coca-Cola HBC i započnem svoju karijeru u sektoru Finansija. Program je odlična prilika za sve studente da steknu nova znanja, iskustva i poznanstva i da provedu nezaboravno leto.Mentor:
,,Tokom prakse Emilija je demonstrilala izuzetnu posvećenost i proaktivnost. Najviše je impresionirala svojom radoznalošu te smo joj omogućili da upozna različite sfere komercijalnih finansija. Tokom rada na projektima, pozitivan stav, timski duh i otvorenost za povratnu informaciju su ostavili najjači utisak i uverili nas da će se idealno uklopiti u nas tim.’’


Miodrag Joksimović
Tokom 6 nedelja #CokeSummership prakse imao sam priliku da radim i učim sa sjajnim ljudima, steknem nove veštine, prijateljstva i shvatim kako kompanija funkcioniše.
Pročitaj više
Jelena Rendulić
Nakon #CokeSummership programa ostalo je pregršt uspomena i korisnih iskustava. Imala sam priliku da vidim kako jedan veliki sistem funkcioniše.
Pročitaj više
Iva Barbulović
Prijavila sam se za Coke Summership da bih stekla prvo radno iskustvo u sektoru proizvodnje, a osim radnog iskustva dobila sam novu perspektivu i mnogobrojna poznanstva. Praksa u Coca-Cola HBC kompaniji pomogla...
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!