Anastasija Stojković
Tokom Coke Summership programa bila sam deo tima koji se bavi razvojem kanala prodaje. Imala sam tu čast i zadovoljstvo da sarađujem i učim od talentovanih ljudi, željnih da pruže podršku i podele svoje znanje u svakom trenutku. Okružena sjajnim timom u dinamičnoj i pozitivnoj atmosferi, tokom rada na stvarnom projektu sam dobila praktično znanje i nove veštine, neophodne svim mladim ljudima za uspešni razvoj karijere. 
Nakon prakse pružena mi je prilika da budem deo Coca-Cola HBC Srbija tima, u mom polju interesovanja, u sektoru Marketinga.

Mentor:
,Anastasija je od početka pokazala proaktivan i kreativan pristup radu. Brzim adaptiranjem i savladavanjem procesa postala je deo tima, a kao lider svog projekta je donela novi pristup i kreirala rešenje koje je značajno unapredilo proces i isporuku marketing materijala. Demonstrirala je visok nivo posvećenosti i razumevanja potreba biznisa pa je nakon uspešno završene prakse (zbog čega sam ja neizmerno srećan), dobila priliku da karijeru nastavi u našoj kompaniji.”

Daniel Septeu
Ovog leta sam imao posebno zadovoljstvo da kao praktikant dobijem uvid u poslovanje kompanije koja je lider na tržištu. Kada vam takva kompanija pruži šansu i otvori svoja vrata, na vama je koliko toga...
Pročitaj više
Ana Kljajić - IT
Svoje veliko iskustvo i stečena znanja, a pre svega divna poznanstva, ostvarila sam u IT sektoru čiji sam deo bila tokom prakse. Radila sam na realnim problemima sa kojima se svakodnevno susreću zaposleni u svom radu...
Pročitaj više
Miloš Radaković
Na #CokeSummership praksi bio sam deo sjajne ekipe mladih ljudi i imao sam priliku da na celovit način upoznam poslovanje kompanije.
Pročitaj više

Provedi leto kao deo Coca-Cola Hellenic tima – prijavi se za
Coke Summersip praksu već danas!